avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 1. Cine, în ce modalitate și în ce termen vor fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

1. Cine, în ce modalitate și în ce termen vor fi asigurați ...

1. Cine, în ce modalitate și în ce termen vor fi asigurați fondurile necesare către UAT-uri?
2. Dacă am în proprietate un autovehicol de doi ani - de altfel din toate punctele de vedere eligibil - în urma unei moștenire cum se poate interpreta cele cinci ani de proprietate. Defunctul avea domiciliu tot în UAT ca și eu moștenitorul, era proprietar de zece ani cu acte în ordine...

Alte discuții în legătură

Cum se face succesiunea dupa ambii parinti decedati marian_m6 marian_m6 Buna ziua mama mea a murit in septembrie 2009 iar tata in 20 august 2010 .Mentionez ca dupa moartea mameni nu s-a facut nici un fel de succesiune .Suntem 3 ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune yoannacri yoannacri mi-a murit tata-l si as dori sa fac succesiunea sunt unicul copil ce acte imi trebuie si unde se fac demersurile necesare (vezi toată discuția)
Intrebari legate se succesiune hahaha hahaha Bunici mei o o casa propritate privata ( in contract fiind proprietari amindoi), ei au o singura fica(respectiv mama mea). Bunicul a decedat si acum dorim ... (vezi toată discuția)