avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie de copil ,si pana la ce data trebuie sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie de copil ,si pana la ce data trebuie sa plateasca tata ...

Alocatie de copil ,si pana la ce data trebuie sa plateasca tata pt copil l daca a implinit 18 ani dar face facultate ...nici alocatie de la Stat nu pprimeste ....???
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:12, 3 Septembrie 2022
Alocatia de stat se sisteaza la implinirea varstei de 18 ani.

Pentru a primi pensie de intretinere din partea parintelui - la care are legal dreptul fiind in continuarea studiilor si daca probeaza starea de nevoie - este obligatoriu a fi dat in judecata, instanta urmand a stabili pensia in functie de veniturile parintelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa 18 ani pentru studii la fara frecventa meteorarlg meteorarlg Buna seara. Am si eu o problema. Sotul meu a mai fost casatorit si are un fiu care in mai anul viitor implineste 18 ani. Din toamna acestui an scolar a facut ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie de intretinere alegbob alegbob Mai pot sa primesc pensie de intretinere de la tatal meu daca sunt studenta in ultimul an la master ( am 23 de ani) , dar totusi sunt si angajata ? In ce ... (vezi toată discuția)