Buna, luna trecută am câștigat un proces cu un teren.ptr acest teren a fost făcută o convenție de vanzar cumpararein 1995 între bunic și părintele reclamantului.cumparatorul până în 2021 nu a mai dat pe la loc,noi am plătit impozite la primărie, iar bunicul l.a trecut în rolul agricol pe numele tatălui.
Procesul l.am câștigat,însă reclamantul a făcut cerere de apel.el susține din prima zi că a venit în fiecare an să facă grătare,l.a întreținut și a convenit cu părinții mei să luăm nu știu ce lemne de pe loc până se soluționează cu actele (adică nnn ani)că au trecut deja 19. Întrebarea mea e:in urma apelului credeți că se poate schimba decizia,și să aibă câștig?
Vă multumesc
Se poate întâmpla orice la apel. De asta este cale de atac, să poți schimba hotărârea instanței de fond, dacă aceasta a greșit.
De asemenea se poate ca instanța superioară de apel să mențină decizia instanței de fond.
E greu de spus fara a studia actele dosarului,hotararea instanței ,motivele de apel etc.In apel se rejudeca cauza,astfel încât orice e posibil.. Discutati cu av angajat...
Lucru judecat
karateka
Buna ziua tuturor!
A-si dori sa va adresez o intrebare:
In procesul initial in care mi-am pierdut casa cumparata prin L112/1995 s-a stabilit fara ... (vezi toată discuția)