avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, luna trecută am câștigat un proces cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, luna trecută am câștigat un proces cu un teren.ptr acest ...

Buna, luna trecută am câștigat un proces cu un teren.ptr acest teren a fost făcută o convenție de vanzar cumpararein 1995 între bunic și părintele reclamantului.cumparatorul până în 2021 nu a mai dat pe la loc,noi am plătit impozite la primărie, iar bunicul l.a trecut în rolul agricol pe numele tatălui.
Procesul l.am câștigat,însă reclamantul a făcut cerere de apel.el susține din prima zi că a venit în fiecare an să facă grătare,l.a întreținut și a convenit cu părinții mei să luăm nu știu ce lemne de pe loc până se soluționează cu actele (adică nnn ani)că au trecut deja 19. Întrebarea mea e:in urma apelului credeți că se poate schimba decizia,și să aibă câștig?
Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:32, 2 Septembrie 2022
Se poate întâmpla orice la apel. De asta este cale de atac, să poți schimba hotărârea instanței de fond, dacă aceasta a greșit.
De asemenea se poate ca instanța superioară de apel să mențină decizia instanței de fond.
E greu de spus fara a studia actele dosarului,hotararea instanței ,motivele de apel etc.In apel se rejudeca cauza,astfel încât orice e posibil.. Discutati cu av angajat...
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucru judecat karateka karateka Buna ziua tuturor! A-si dori sa va adresez o intrebare: In procesul initial in care mi-am pierdut casa cumparata prin L112/1995 s-a stabilit fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am incheiat procesul de divort in luna decembrie 2021. ... 131960 131960 Buna ziua! Am incheiat procesul de divort in luna decembrie 2021. Eu am avut calitatea de reclamanta si am cerut doar sa mi pastrez numele. Instanta a ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea unui proces emil6702 emil6702 Cand un proces se judeca cu retinere la instanta de recurs/apel si cand se retrimite aceleiasi instante? (vezi toată discuția)