avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU DE ODIHNA ANTICIPAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU DE ODIHNA ANTICIPAT

Buna ziua. Sunt angajat de 8 luni si am primit deja cele 20 de zile de concediu de odihna. Daca vreau sa demisionez inainte de a implini 1 an in firmă, este LEGAL sa mi se opreasca banii pe zilele de concediu primite anticipat? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniel George2606 , utilizator 17:35, 2 Septembrie 2022
Este LEGAL sa vi se opreasca banii pe zilele de concediu primite anticipat, dar numai cu acordul dvs.
Cum adică, numai cu acordul meu...? Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Principalele modalitati de stabilire si recuperare a prejudiciului produs angajatorului – atat in cazul raspunderii patrimoniale, cat si a obligatiei de restituire – sunt acordul partilor ori actiunea in justitie.
[ link extern ]
Ok, vă mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume concediu odihna necuvenit abraxaint abraxaint Buna ziua, In situatia incetarii cim prin demisie, daca salariatul a plecat din unitate ulterior efectuării concediului de odihnă pe anul în curs, ... (vezi toată discuția)
Codul muncii adrya13 adrya13 Intrebarea mea este: ce se intampla daca, in calitate de angajat, imi dau demisia dupa efectuarea concediului de odihna (integral) pentru anul in curs? Sunt ... (vezi toată discuția)
Zile co efectuate in plus raportat la zilele lucrate ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema, am un angajat care a lucrat in luna mai 6 zile, dupa care contractul a incetat. a efectuat 7 zile de co in ... (vezi toată discuția)