avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot cumpăra (înainte de edificarea unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot cumpăra (înainte de edificarea unei construcții) un ...

Cum pot cumpăra (înainte de edificarea unei construcții) un teren pe care îl am în concesiune (de două luni) de la Primărie?
Motivul este că banii strânși pentru construcție nu mai au valoarea de acum 2 ani (când am făcut cererea de concesionare) și risc să pierd terenul prin nerespectarea termenului de edificare a construcției
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:16, 2 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti pt ca nu e de vanzare. Daca primaria nu vi-l vinde, nu puteti cumpara.
Cereti prelungirea termenului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
De ce nu pot face act de vanzare-cumparare pe teren concesionat? enami enami buna ziua! as dori sa fac un act de vanzare-cumparare pt unul din copii,de fapt nu vand dar e mai bine un act de genul acesta ca nu se poate ataca,am fost la ... (vezi toată discuția)
Speta- administrarea patrimoniului public Ramy2u Ramy2u Buna ziua! Am de rezolvat o speta la aceasta materie si cum eu am terminat mate-info, recunosc ca nu ma pricep foarte bine. Daca puteti sa ma ajutati in ... (vezi toată discuția)