avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Azi am gasit in parbriz o foaie de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Azi am gasit in parbriz o foaie de la politia locala ...

Buna ziua! Azi am gasit in parbriz o foaie de la politia locala cum ca am incalcat prevederile X, art. X, al, x litera X . Am cautat pe internet prevederea si articolul iar litera(subpunctul) scrisa pe acea foaie nu exista pe nicaieri. A facut o greseala iar asta inseamna ca nu mai trebuie sa platesc nimic? Sau faptul ca litera nu exista inseamna altceva?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 07:04, 4 Septembrie 2022
Daca nu vi s-a intocmit PV de contraventie, pe numele dvs., nu trebuie sa platiti nimic.
Pe aceeasi foaie scrie sa merg la Directia Generala a Politiei locale cu actul de identitate sa ridic procesul verbal. de contraventie.
Pai vedeti, nu vi s-a intocmit nici un PV de contraventie, pentru ca nu ati fost identificat. Daca va duceti, sigur va face. Si totusi de ce sunt secrete acele X, Y, Z pentru care va face invitatia ?
Imi cer scuze. Nu sunt secrete dar nu aveam la indemana foaia. Este vorba de prevederile HCL 371/2007, art. 28, al 1, lit. o . In ce am găsit eu postat pe internet nu exista acea "lit. o" . Deci ce ma sfatuiti sa fac ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Septembrie 2022
DariusL, utilizator
Faceți cum va dictează conștiința.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie politia locala Longines Longines Bună ziua, În dimineața zilei de astăzi am găsit în parbriz o invitație de la Politia Locala, pentru parcare pe trotuar, pentru a mă prezenta la ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
In aceasta seara m-am trezit in parbriz cu o foaie care spunea ... VldB VldB In aceasta seara m-am trezit in parbriz cu o foaie care spunea ca am primit o amenda pentru stationarea intr-un loc destinat taxi-urilor dar tin sa spun ca ... (vezi toată discuția)