avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat 40 de ani în învățământ și la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat 40 de ani în învățământ și la incetarea C.I.M. ...

Am lucrat 40 de ani în învățământ și la incetarea C.I.M. am solicitat angajatorului eliberarea de adeverințe cu v.brute ,sporurile permanente și primesc documente incomplete, redactate greșit , documente care nu pot fi valorificate la C.J.P.Până acum am primit șase răspunsuri diferite Cui să mă adresez ?Mai mult , tot căutând prin dosarul personal am constatat neconcordanțe între v.brute din fluturașii de salariu și v.brute trecute în cartea de muncă .Există un articol în Codul Muncii , care să oblige angajatorul să-mi plătească banii pe care nu mi i-a trecut în fluturașul de salariu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 3 Septembrie 2022
Art.40 alin.2 C.mun

Puteti sesiza instanta sau ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1.În anexa 15 ( sporuri cu caracter permanent) este trecută ... brin brin 1.În anexa 15 ( Sporuri cu caracter permanent) este trecută și dirigenția pentru cei care lucrează/au lucrat în învățământ .Întrebarea este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ca angajator, sunt obligat să eliberez o adeverinţă ... PCVS PCVS Bună ziua, Ca angajator, sunt obligat să eliberez o adeverinţă de stagiu cotizare pe perioada 1988-2023, dacă există cartea de muncă cu sporurile ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu neefectuat Andreea comanescu Andreea comanescu Buna ziua. In cazul in care am demisionat si mai am 83 de zile de concediu neefectuat (23/an) la încetarea preavizului se vor plăti toate sau mai putine? ... (vezi toată discuția)