avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am pensie de handicap si lucrez , poate sa imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am pensie de handicap si lucrez , poate sa imi opreasca ...

Daca am pensie de handicap si lucrez , poate sa imi opreasca CAS , Impozit si Sanatatea la salariu ? Sau ce imi poate opri din salariu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 3 Septembrie 2022
Ce fel de handicap aveți grav , accentuat etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila dinachemarianeduard dinachemarianeduard Buna ziua sunt persoana cu handicap grav vizual si lucrez de un an de zile intr_un centru pentru persoane varstnice fiind angajat prin cadrul dgaspc secror ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu la persoanele cu handicap sandita sandita Persoanele cu handicap mediu accentuat, cât impozit pe salariu trebuie sa plătească? Multumesc! (vezi toată discuția)
Impozitare drept pers cu handicap monica puiu monica puiu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema, matusa mea are certificat de handicap permanent, si a ajuns la pensia de varsta. Din dec.14 sau ian.15 va ... (vezi toată discuția)