avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Pentru codul caen 4939 pe ce program este eligibil să ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Pentru codul caen 4939 pe ce program este eligibil să obțin ...

Pentru codul caen 4939 pe ce program este eligibil să obțin fonduri nerambursabile pentru achiziția de mașini electrice sau hybrid ??

Alte discuții în legătură

Autorizare cod caen - fonduri europene Ana.33 Ana.33 Buna ziua! Doresc sa accesez Fonduri europene pentru a face o investitie verde (conform clarificarilor date de MIPE) si voiam sa va intreb: 1. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru service și vopsitorie auto neacsuiulian1970@gmail.com neacsuiulian1970@gmail.com Am înființat o firma(SRL-D) in luna mai 2017 pe cod caen 4939 si doresc sa deschid un service si o vopsitorie auto in provincie prin fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Credite nerambursabile pentru tineri gabrielita stefan gabrielita stefan Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am un SRL deschis din 2009 ce are ca activitate principala producerea de stampile. Pot beneficia de acei bani ... (vezi toată discuția)