avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract indiv.de munca -de cate ori?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract indiv.de munca -de cate ori?

Avem o muncitoare,care a fost angajata pe data de 20.07.2009 , pe o perioada determinata de 3 luni. Dupa expirarea a 3 luni,contractul a fost prelungit pentru inca 3 luni,pana la data de 20.01.2010, Acum se mai poate prelungi si pentru a treia oara, pentru inca 3 luni,sau de data asta trebuie pentru perioada nedeterminata?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: molly27 , utilizator 12:32, 1 Martie 2010
Buna ziua,
aveti voie sa il prelungiti de trei ori, pe o durata maxima de 24 luni.
da, contractele individuale de munca incheiate pentru perioada determinata se pot prelungi de maxim 3 ori.
Buna,
multumesc pentru raspunsuri.
Citez din Codul Muncii:" Contractul individual de muncă pe durată determinată poate fi prelungit şi după expirarea termenului iniţial, cu acordul scris al părţilor, dar numai înăuntrul termenului prevăzut la art. 82 şi de cel mult două ori consecutiv."

deci sa inteleg,ca prima este angajarea si in afara de angajare sunt permise inca 2 prelungiri?

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul individual de munca smacicas smacicas Buna seara, am un contract pe perioada determinata cu doua prelungiri (acte aditionale),as dori sa stiu cand va expira si cea de-a doua prelungire compania va ... (vezi toată discuția)
Problema incadrare Vioreld Vioreld Buna ziua. Am avut angajat pana la inceputul anului un salariat, pe durata determinata astfel: - contract pe o luna 01.11.2009 - 01.12.2009 - prelungire 1 ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata sau nedeterminata? Marius M Marius M Intr-o scoala de stat a fost angajat un contabil pe perioada determinata. Luna viitoare expira perioada de angajare. Consiliul de administratie al scolii ... (vezi toată discuția)