avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori ACTIONAR BURM
Discuție deschisă în Bursa de valori

ACTIONAR BURM

Detin un certificat de actionar la BURM si nu stiu cum as putea afla costul unei actiuni.Am cautat pe net si nu am gasit nimic .As dori sa vand actiunile si nu stiu cum sa procedez.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Primainvest Consulting Ltd. , Consultant credite si finantari 09:47, 14 Februarie 2010
Ce este BURM?
In principiu luati legatura cu o societate de brokeraj si le puteti vinde prin ei.
BURMeste o societate.Bucovina turism.M-am descurcat multumesc mult:)
Informatii utile:

[ link extern ]

pe societatea mentionata de dvs. la aces moment (12.02.09) exista in piata un singur ordin de cumparare la 0.1000 ron/actiune.

Dvs. va trebui sa lansati un ordin de vanzare la un pret agreat de dvs.

Desigur va trebui sa discutati cu un broker.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Actiuni nelistate la bursa badila steluta badila steluta detin 400 actiuni la bere spirt drobeta turnu severin si as dori sa le vind dar nu societatea nu este listata cum procedez? (vezi toată discuția)