avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citatie succesoriala din oficiu (anexa 24). Am primit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citatie succesoriala din oficiu (anexa 24). Am primit aceasta ...

Citatie succesoriala din oficiu (anexa 24). Am primit aceasta citatie, suntem 3 frati, mama vaduva. Eu personal am un contract de intretinere, incheiat in 2002 cu mama, in care se specifica ca intru in stapanire de fapt numai dupa incetarea din viata a mamei.
Ce implica aceasta citatie, care specifica ca daca nu accept mostenirea in termen de 1 an, se va prezuma ca am renuntat la mostenire.
Ce acte imi trebuiesc, Garsoniera si citatia din Braila, eu locuiesc in Tulcea, Inca nu am gasit un numar de telefon sau mail cu care sa contactez Notariatul din Braila,
As dorii sa ma indrumati ce pasi am de facut si cu ce acte sa ma prezint la notariatul din Braila. O zi buna, mersi.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:16, 5 Septembrie 2022
Mai exact, ce nu ați înțeles din conținutul citatiei primite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune din oficiu - art 1112 cod civil FeliciaVincze FeliciaVincze Buna seara, Am primit o citatie, eu sora si tatal nostru, sa ne prezentam la data de...la notarul public x...pentru dezbaterea succesiunii dupa mama noastra ... (vezi toată discuția)
Certificat calitate mostenitor lumix88 lumix88 Buna seara, Va rog, daca se poate sa ma indrumati cu niste raspunsuri juridice: este vorba de un dosar ANPR care a fost inregistrat pe numele mamei mele, ... (vezi toată discuția)
Succesiune Vasile MARIAN Vasile MARIAN la moarte tatalui ( 1977) nu sa facut succesiune in 2008 luna noiembrie mama mea a decedat raminind mostenitori 6 frati din care unul locuieste la aceeasi ... (vezi toată discuția)