Buna ziua.Fiid oprit la o trecere de pietoni din capitala eram a treia masina si din spate a venit o alta masina care m a acrosat fara a frana si ma a impins in cele din fata mea.Bara din spate la masina mea este indoita iar avaria masinii care m a lovit este infima.Asiguratorul nustiu ce urmareste dar mi a spus ca face o contra expertiza ca banuieste ca eu am intrat primul in masina din fata mea si apoi am fost si eu lovit (ceea ce nu e adevarat declaratia si celui ca re m a lovit).Ce trebuie sa fac?P.V de la politie explica clar realitatea.
Societatea de asigurare dorește să transfere plata despăgubirii la un alt asigurator. Se va efectua o expertiză extrajudiciară, iar concluzia va fi cea dorită de asigurator. Solicitați în scris argumentele care au stat la baza concluziei că accidentul nu s-a produs în modul declarat de dvs.(cele stabilite de specialiștii asiguratrului sau de un expert judiciar specializarea ”Autovehicule , circulație rutieră”).. În caz de rezolvare nefavorabilă nu aveți altă soluție decât să vă adresați instanței de judecată.
Nu doreste transferarea platii despagubirii, ci micsorarea pagubei, pentru ca lovirea din spate nu are cum s-o nege, cu toate expertizele din lume, nu are cum. Nu vrea sa considere insa ca in urma impactului a proiectat masina in cea din fata ei, drept pentru care trebuie sa plateasca inca o despagubire.