avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Sunt angajatul unei societati comerciale cu profil constructii si doresc sa stiu daca am voie in paralel sa-mi deschid un PFA?Sunt atestat de catre MDLPL pentru dirigintie santier pe mai multe domenii si am posibilitatea sa contractez servicii de dirigintie santier pentru o serie de lucrari.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 16:54, 20 Ianuarie 2010
Puteti sa va autorizati ca PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)
Poate dirigintele de santier sa fie angajatul beneficiarului? AlexandraMacuc AlexandraMacuc Lucrez la o companie care desfasoara ample lucrari de investitie in calitate de BENEFICIAR, bineinteles cu firme autorizate de constructii. Datorita volumului ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier mariusdan1 mariusdan1 Buna seara, Am primit citatie la Tribunal pentru urmatoarea speta: In anul 2002 societatea SRL la care sunt asociat a incheiat un contract de prestari ... (vezi toată discuția)