avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Astazi tocmai mi-a venit cerere de a declara cine a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Astazi tocmai mi-a venit cerere de a declara cine a fost soferul ...

Astazi tocmai mi-a venit cerere de a declara cine a fost soferul intr-o zi in care am fost depistat de radar. Trimit datele prin mail-ul precizat in scrisorica, insa cum pot face rost de inregistrarea radar? Vine o data cu procesul verbal, trebuie sa ma duc sa o cer, care este procesul?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:37, 8 Septembrie 2022
Dupa ce va vine PV de contraventie, daca doriti neaparat sa vedeti inregistrarea, depuneti o plingere contraventionala impotriva acelui PV de contraventie, in termen de 15 zile de la data sosirii inscrisa pe acel plic in care va vine PV. Solicitati in plingere ca intimatul, in baza art. 121 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002, sa faca dovada presupusei fapte savirsite de dvs. Veti primi odata cu intimpinarea copie dupa inregistrarea faptei.
Asta inseamna contestatie, care vine cu luni de asteptare dupa care oricum trebuie sa stau cu permisul suspendat pentru ca vinovat sunt 100%, nu? Nu exista nici o cale de a face rost de filmare fara sa aman suspendarea permisului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici una legala, nu insistati.
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2022
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am patit-o! La vreo luna dupa comiterea unei asa-zise contraventii mi-a murit un bun amic. Cand am primit solicitarea de a comunica cine a condus in data de... ora de... etc, le-am raspuns ca X, decedatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ieri 3.07.2022 in localitatea oreavu din județul ... Viocri Viocri Buna ziua, ieri 3.07.2002 in localitatea Oreavu din județul Vrancea am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere care mi a cerut documentele fără a mi ... (vezi toată discuția)
Filmare radar neprezentata danielmedias danielmedias Am fost sancționat, pt viteza, și nu mi s a prezentat înregistrarea doar dacă fac plângere la judecătorie. Ce drepturi am, și ce pot face? (vezi toată discuția)
Permisul meu a fost reținut pentru 90 de zile pentru viteza ... Daniel382942 Daniel382942 Permisul meu a fost reținut pentru 90 de zile Pentru viteza de 109 în localitatea Dar poliția era cu radarul în localitate si eu eram în afara ... (vezi toată discuția)