avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Topograful refuză să elibereze un proces verbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Topograful refuză să elibereze un proces verbal

Topograful refuză să elibereze un proces verbal

M-am confruntat cu o situație în care vecinii mei au mutat ilegal granita proprietatii, după ce am chemat un topograf sa marcheze limitele de proprietate.
După ce am descoperit ca granita a fost mutata ilegal, am chemat același topograf sa remarcheze limitele de proprietate si i-am cerut sa documenteze cu un proces verbal cum a găsit mutate marcarile graniței și unde le-a repozitionat corect.
Mi-a spus ca va face un proces verbal, a trecut mai mult de o luna și refuză să îmi trimită, îmi ignora apelurile telefonice și mesajele.
Țin sa menționez ca la marcare și remarcare vecinul care a mutat ilegal granita a fost prezent și i-a cerut numărul de telefon al topografului, acesta oferindu-i-l cu toate ca eu l-am angajat și plătit.
Ce as putea face în acest caz?
Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:06, 7 Septembrie 2022
iata un raspuns la un caz similar: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructorii mei au conspirat cu vecinul sa mute granita proprietatii. ... tepes1 tepes1 Constructorii mei au conspirat cu vecinul sa mute granita proprietatii. Buna ziua, am cumparat un teren si am hotarat sa schimb gardul vechi cu unul nou, pe ... (vezi toată discuția)
Vecinii nu sunt de acord sa fac masuratorile topografice tepes1 tepes1 Am cumpărat o proprietate si am descoperit ca vecinii au mutat ilegal granita proprietatii inainte ca eu sa cumpar proprietatea. Acum doresc sa chem o ... (vezi toată discuția)
Expertiza de teren alu50 alu50 Buna seara, As dori un sfat ce sa fac intr-o situatie care mi-a aparut acum. Mama mea a pierdut procesul cu un vecin in ceea ce priveste stabilirea liniei ... (vezi toată discuția)