avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna seara, ma numesc Daniel.B, am cetatenie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna seara, ma numesc Daniel.B, am cetatenie moldoveana. Doresc ...

buna seara, ma numesc Daniel.B, am cetatenie moldoveana. Doresc sa lucrez legal in Romania. Precizez ca m-am inscris la o facultate de stat din Romania, astept confirmarea admiterii pe 15 septembrie. Va rog sa mi raspundeti in ce conditii pot lucra daca:
a) voi fi admis la facultate
b) nu voi fi admis la facultate

Alte discuții în legătură

Retragere diploma de bac dupa confirmarea locului,este posibil? gelutapopescu@yahoo.com gelutapopescu@yahoo.com Buna seara,am nevoie de ajutorul dvs,anul acesta doresc sa dau la facultate,la medicina,examenul la medicina este ultimul dintre facultati,ca sa nu ramin pe ... (vezi toată discuția)
Taxa confirmare loc Ad3 Ad3 Buna.M-am inscris la facultate in data de 14 septembrie,am platit taxa de inscriere (120lei),nu am fost admis,am fost pe lista de asteptare (adica nu am intrat ... (vezi toată discuția)
Dreptul de subventie pentru studii la stat Cody69 Cody69 Buna ziua. Am urmatoarea problema.I anul 1990 am fost admisa la Facultatea de Limbi straine , Universitatea Bucuresti dar nu am terminat ciclul de studii , am ... (vezi toată discuția)