avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cereri de concediu fara plata false.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cereri de concediu fara plata false.

Da,a facut cereri de concediu in numele meu si mi-a falsificat sematura,am facut reclamatie la I.T.M ,societatea a adus state rectificative si delcaratii rectificative,dar nu mi-a achitat contributiile datorate la fondul asigurarilor sociale si fondul de sanatate.Pot sa mai fac plangere penala pentru fals?Cum trebuie sa formulez plangerea?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:05, 19 Ianuarie 2010
Bineinteles.La parchet.Bine ar fi sa sesizati mai multe parchete, in penal competenta e alternativa si sa va faca plangerea un avocat, altfel riscati sa fiti actionat pentru plangere calomnioasa.De asemenea este bine ca plangerea sa fie redactata juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri de concediu farã platã false. bogosianu bogosianu Bună seara! Am lucrat la S.C. Rustica Invest S.R.L. Târgoviște ,societate patronată de Fabian Petru,după un an, am constatat că șase luni am ... (vezi toată discuția)
Ce pot face?!! El40la El40la Buna,! Am semnat un CMI cu fracție norma de 4ore dar lucram 14 ore,(pot dovedi) Se mai poate face ceva? (vezi toată discuția)
Patronul de acum 3 ani mi-a facut denunt mincinos la politie, ca am plecat cu laptop si telefon de serviciu (pe care nu le-am avut niciodata in gestiune) maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna daca am vreo solutie la aceasta problema? Dupa 3 ani de cand am incheiat de comun acord raporturile cu o ... (vezi toată discuția)