avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cereri de concediu farã platã false.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cereri de concediu farã platã false.

Bună seara! Am lucrat la S.C. Rustica Invest S.R.L. Târgoviște ,societate patronată de Fabian Petru,după un an, am constatat că șase luni am fost pontat la jumătate de normă, șefa biroului personal a făcut cereri de concediu fără plată false,am făcut sesizare la I.T.M ,societetea a adus ștate rectificative și declarații rectificative,dar la CJAPS figurez tot în concediu fără plată.Cum pot să deterrmin societatea să rectifice și la CJAPS? I.T.M mi-a spus că nu este treaba lor,CJAPS nu poate să oblige societatea să rectifice declarațiile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 15 Aprilie 2010
Sfatul meu este sa faceti plangere penala impotriva sefei de personal pentru savarsirea infractiunilor de fals si uz de fals si sa va constituiti parte civila vatamata cu suma reprezentand diferenta salariala neincasata pana in prezent!
Succes!
:luck:
In conditiile in care v-a sfatuit @ Mihai Grigore, exista posibilitatea sa va rezolve problema pentru a va retrage plangerea, daca nu mergeti mai departe conform sfatului primit.
bogosianu a scris:

Bună seara! Am lucrat la S.C. Rustica Invest S.R.L. Târgoviște ,societate patronată de Fabian Petru,după un an, am constatat că șase luni am fost pontat la jumătate de normă, șefa biroului personal a făcut cereri de concediu fără plată false,am făcut sesizare la I.T.M ,societetea a adus ștate rectificative și declarații rectificative,dar la CJAPS figurez tot în concediu fără plată.Cum pot să deterrmin societatea să rectifice și la CJAPS? I.T.M mi-a spus că nu este treaba lor,CJAPS nu poate să oblige societatea să rectifice declarațiile.

Depuneti plangere penala la Parchetul de pe langa judecatoria Targoviste pentru savarsirea concursului de infractiuni : fals in inscrisuri sub semnatura privata si uzul de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri de concediu fãrã platã false bogosianu bogosianu Bună seara! Revin cu o veche problemă postată pe forum,și anume ,cereri de concediu fără plată false.Problema este că nu sunt sigur care dintre ... (vezi toată discuția)
Cereri de concediu fara plata false. bogosianu bogosianu Da,a facut cereri de concediu in numele meu si mi-a falsificat sematura,am facut reclamatie la I.T.M ,societatea a adus state rectificative si delcaratii ... (vezi toată discuția)
Cereri de concediu fara plata false. bogosianu bogosianu Am lucrat la o firma un an cu contract de munca,sase luni angajatorul m-a trecut in concediu fara plata fara acordul meu,a facut cereri de concediu fara plata ... (vezi toată discuția)