Bună seara! Revin cu o veche problemă postată pe forum,și anume ,cereri de concediu fără plată false.Problema este că nu sunt sigur care dintre angajații biroului personal a întocmit cererile fără plată false,am fost trecut în concediu fără plată șase luni,la I.T.M. nu am găsit decât trei cereri,celelate trei nu există.Ce mă sfătuiți să fac în cazul acesta.Vă mulțumesc!
Am sesizat I.T.M și nu a luat nicio măsură,se ocupă cu totul altceva,nu mi-a eliberat decât trei cereri din șase,pentru celelalte trei luni nu are nicio acoperire la ștatele de plată.A permis angajatorului să modifica ștatele de plată,dar la CJAS figurez tot în fără plată.Vă muțumesc pentru sfat.Singura soluție este să mă adresez poliției.
ITM-ul nu se ocupa cu pedepsirea infractiunilor care fac obiectul dreptului penal ... depuneti plangere la Politie sau la Parchet.
Este perfect legal ca un angajator sa-si rectifice greselile facute in anumite acte, asa ca nu vad care ar fi impedimentul ca ITM-ul a permis unui angajator sa faca rectificari la statele de plata depuse.