avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cereri de concediu fãrã platã false
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cereri de concediu fãrã platã false

Bună seara! Revin cu o veche problemă postată pe forum,și anume ,cereri de concediu fără plată false.Problema este că nu sunt sigur care dintre angajații biroului personal a întocmit cererile fără plată false,am fost trecut în concediu fără plată șase luni,la I.T.M. nu am găsit decât trei cereri,celelate trei nu există.Ce mă sfătuiți să fac în cazul acesta.Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:32, 17 Aprilie 2010
aveti posibilitatea sesizarii ITM-ului si a organelor statului abilitate(politia) pentru fals intelectual, uz de fals, fals sub semnatura privata.
Am sesizat I.T.M și nu a luat nicio măsură,se ocupă cu totul altceva,nu mi-a eliberat decât trei cereri din șase,pentru celelalte trei luni nu are nicio acoperire la ștatele de plată.A permis angajatorului să modifica ștatele de plată,dar la CJAS figurez tot în fără plată.Vă muțumesc pentru sfat.Singura soluție este să mă adresez poliției.
ITM-ul nu se ocupa cu pedepsirea infractiunilor care fac obiectul dreptului penal ... depuneti plangere la Politie sau la Parchet.
Este perfect legal ca un angajator sa-si rectifice greselile facute in anumite acte, asa ca nu vad care ar fi impedimentul ca ITM-ul a permis unui angajator sa faca rectificari la statele de plata depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cereri de concediu fara plata false. bogosianu bogosianu Am lucrat la o firma un an cu contract de munca,sase luni angajatorul m-a trecut in concediu fara plata fara acordul meu,a facut cereri de concediu fara plata ... (vezi toată discuția)
Cereri de concediu farã platã false. bogosianu bogosianu Bună seara! Am lucrat la S.C. Rustica Invest S.R.L. Târgoviște ,societate patronată de Fabian Petru,după un an, am constatat că șase luni am ... (vezi toată discuția)
Cfp acordat fãrã consimțãmântul salariatului în timp ce el lucra... ContSters163206 ContSters163206 Am și eu o problemă, cine e în măsură să mă ajute cu un sfat competent....La trimiterea în șomaj, am constatat pe cartea de muncă, că am 52 ... (vezi toată discuția)