avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CFP acordat fãrã consimțãmântul salariatului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CFP acordat fãrã consimțãmântul salariatului în timp ce el lucra...

Am și eu o problemă, cine e în măsură să mă ajute cu un sfat competent....La trimiterea în șomaj, am constatat pe cartea de muncă, că am 52 de zile de concediu fără platăX-(In decurs de 10 ani cât am lucrat la acea firmă nu am semnat niciodată măcar o zi de concediu fără plată, nu am lipsit nemotivat și nu am avut nici o problemă. Firma nu are sindicat, este un SRL cu acționar unic. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: bogosianu , utilizator 20:45, 17 August 2010
reclamati la ITM acest fapt
Nu rezolvați nimic dacă reclamati la I.T.M, inspectorii de la I.T.M se ocupă cu totul altceva,în aceeași situație am fost ți eu,am reclamat la I.T.M și nu au rezolvat nimic, actionati in instanță angajatorul pentru fals și uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata dat angajatului abuziv fara acordul lui . GEORGEL TROE GEORGEL TROE Pentru a doua oara in decurs de doi ani de cind lucrez la aceasta firma am descoperit ca am fost trecut in concediu fara plata fara acordul meu.Ce ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca cu firma dointza dointza Buna ziua ! Sunt in litigiu de munca cu firma unde am lucrat pentru ca mi-a inchis cartea de munca cu o decizie falsa si am aflat dupa doua luni intamplator ... (vezi toată discuția)
Cereri de concediu farã platã false. bogosianu bogosianu Bună seara! Am lucrat la S.C. Rustica Invest S.R.L. Târgoviște ,societate patronată de Fabian Petru,după un an, am constatat că șase luni am ... (vezi toată discuția)