avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Profesor titular cu 15 ani vechime în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Profesor titular cu 15 ani vechime în învățământ, ...

Bună ziua! Profesor titular cu 15 ani vechime în învățământ, am solicitat anul acesta aprobarea concediului fără plata înainte de 1 august.. Întrebarea mea este:nu ar trebui sa primesc un răspuns oficial, o decizie de la inspectorat/școală cu care sa pot dovedi ca mi s-a aprobat concediul fără plata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 7 Septembrie 2022
in opinia mea, trebuia sa primiti o decizie de sspendare a c.i.m. daca vi se aproba cererea... mergeti si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata in invatamantul preuniversitar. decizie de suspendare cim OanaAlexa OanaAlexa Sunt cadru didactic si am 13 ani vechime in invatamant. Am depus cerere de concediu fara plata la scoala la care sunt titulara pe 23 august in format ... (vezi toată discuția)
Profesor in strainatate statutul personalului didactic FinlandDream FinlandDream Buna ziua, Sunt incadrat ca profesor titular in sistem( nu in cadrul scolii) din anul 2010. In primavara anului 2012 m-am inscris in Programul ... (vezi toată discuția)
Invatamant/contract de munca pe perioada nedeterminata/titularizare Tomita Tomita Tomita Tomita Buna ziua, in februarie 2012 am primit din partea scolii decizia de titularizare pe postul de profesor de fizica, la un liceu din Bucuresti, in baza art 253 ... (vezi toată discuția)