avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timpul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timpul de munca

Bună ziua tuturor, am si eu o mica intrebare daca dorește cineva sa ma ajute si anume, privind programul de lucru, eu lucrez zilnic de la 9 la 17 plus un weekend da , unul nu. Adica in weekendul care lucrez , lucrez 12 zile consecutive. Este normal asa ceva?? Se poate face ceva?? Am incercat sa vb cu angajatorul macar duminica sa am liber și nici nu vrea sa auda. Plus ca la salariu nu primesc nimic in plus, ba chiar primesc salariu minim pe card si 500 de lei in mana. Mie personal nu mi se pare normal sa lucrezi 12 zile si sa ai 2 libere. As dori ceva părere sau sfaturi daca se poate. Va mulțumesc si va doresc o zi frumoasa, mai frumoasa ca a mea :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 7 Septembrie 2022
Sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru sambata snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, avem un magazin cu 2 angajati care lucreaza zilnic de luni pana vineri cate 8 ore/zi si am vrea sa lucreze si sambata prin rotatie cate 4 ore/ ... (vezi toată discuția)
Zile libere lucrate corineta corineta pe fisa postului si inclusiv in pontajul lunar sunt trecuta cu program de luni pana vineri, 8 ore pe zi. intrucat se considera necesar sa muncesc si sambata si ... (vezi toată discuția)
Program de lucru IORDAN ELENA IORDAN ELENA va rog sa-mi spuneti cate ore o sa lucrez lunar, de la 1 dec., dupa urmatorul program: L-M liber,M,j,V- 11 ORE/ZI, S-D liber dupa care, in sapt. urm., voi ... (vezi toată discuția)