avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartamentul detinut de sotul meu si de mine a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartamentul detinut de sotul meu si de mine a fost cumparat ...

Apartamentul detinut de sotul meu si de mine a fost cumparat de fiica mea. Dupa 2 ani, fiica mea s a casatorit. Sotul fiicei mele are vreun drept legal (de ex un divort) sau fiica mea are drepturi depline asupra acestui apartament ?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
Pastorica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 13:27, 7 Septembrie 2022
Daca bunul a fost dobandit inainte de incheierea casatoriei se considera ca e bun propriu si nu intra in masa partajabila in cazul unui eventual divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmparare apartament pentru fiica mea egkertsou egkertsou doresc sa cumpar un apartament fiicei mele ,care este maritata de 10 luni. Dat fiind ca acest apartament va fi cumparat de mine(din banii mei ) as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Succesiune frati vitregi ioanandreea88 ioanandreea88 buna ziua. tatal meu, decedat pe 4 martie 2017 a avut inaintea casatoriei cu mama, o alta casatorie, in urma carei a avut o fiica. In momentul divortului de ... (vezi toată discuția)
Mentinerea casei ContSters96930 ContSters96930 As dori sa stiu daca ma casatoresc acum legal si sa presupun ca peste 5 ani ne despartim sotul are dreptul la apartamentul meu pe care il detin. (vezi toată discuția)