De nevoie, din cauza distantei, a trebuit sa schimb avocatul. Daca avocatul actual, care ma reprezinta, intr-un proces de mostenire, nu a respectat ceea ce a discutat cu mine si a trimis o intampinare, fara sa abordeze toate temele procesului, desi eu am insistat sa mergem pe linia primului avocat, eu mai pot schimba ceva? Pot trimite si eu o alta intampinare spre completare? Mentionez ca nu a expirat inca termenul de trimitere.
Dvs puteti sa scrieti ce doriti atat timp cat nu incurcati apararile formulate de av si nu.va ingreunati singura pozitia procesuala.Av nu este contopist ,obligat sa formuleze actiunile dupa dictarea clientului si dupa cum acesta.isi imagineaza ca e bine.Asa cum nu invatati chirurgul cum sa va opereze,croitorul cum sa faca un costum asa lasati si av sa isi faca treaba.Daca are personalitate av poate denunta contractul cu dvs si puteti cauta de acum al treilea avocat.
Eh, nu cred ca trebuie sa o luati personal., dl Niculescu. Adica daca cineva incearca sa mi revendice curtea casei cu un act in care la vanzator apare o amprenta, in loc de semnatura., fara sa se mentioneze motivul pt care nu a semnat. Vanzatorul era stiutor de carte si eu am dovezi. Iar avocatul meu nu a considerat important acest aspect. Credeti ca a procedat corect si eu nu trebuia sa intervin? Consider ca nu toti avocatii sunt corecti...
Succesiune
hnelutu
Buna ziua!
As dori citeva informatii.... Ce trebuie sa fac:
- suntem 7 frati si ambii parinti sunt decedati de mai mult de un an.
- jumatate din casa este ... (vezi toată discuția)