Am luat mereu credite pe firma. Mereu bancile si-au luat masuri impotriva excrocilor. Nesimtindu-ma, nu m-a deranjat nici ca voiau BO in alb - si chiar avalizate de mine ca persoana fizica - fata de emiterea carora nici nu prea aveam alternativa: era conditionat creditul.
Acum, de cind umbla cucoana asta, de zaluda, prin lume - Madam Criza - ma tot gindesc ca banca ma va scoate afara din sediu daca n-oi mai putea plati rate si dobinzi. Cum ma va influenta acele BO, pe mine, ca si persoana fizica, dupa ce banca isi va fi insusit ipoteca?
Multam'
"Tragator", "cambie", "regres"... Mult prea complicat pentru mina de neuroni care se plimba lejer pe sub teasta mea.
Daca inteleg doar atit: ca banca poate sa se foloseasca de aceste B.O. si peste ani curatindu-mi orice ban imi va intra intr-un cont personal, iar, dupa ce o sa crap putin, curatindu-le conturile si proprietatile feciorilor mei, e corect?
Inca o data va multumesc!
Bo avalizat
anders
Buna ziua.
Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)