avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... De ce cere banca unei p.f.sa avalizeze un BO emis de o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

De ce cere banca unei p.f.sa avalizeze un BO emis de o P.J.?

Am luat mereu credite pe firma. Mereu bancile si-au luat masuri impotriva excrocilor. Nesimtindu-ma, nu m-a deranjat nici ca voiau BO in alb - si chiar avalizate de mine ca persoana fizica - fata de emiterea carora nici nu prea aveam alternativa: era conditionat creditul.
Acum, de cind umbla cucoana asta, de zaluda, prin lume - Madam Criza - ma tot gindesc ca banca ma va scoate afara din sediu daca n-oi mai putea plati rate si dobinzi. Cum ma va influenta acele BO, pe mine, ca si persoana fizica, dupa ce banca isi va fi insusit ipoteca?
Multam'
Cel mai recent răspuns: gori macovei , utilizator 09:53, 21 Ianuarie 2010
"Tragator", "cambie", "regres"... Mult prea complicat pentru mina de neuroni care se plimba lejer pe sub teasta mea.
Daca inteleg doar atit: ca banca poate sa se foloseasca de aceste B.O. si peste ani curatindu-mi orice ban imi va intra intr-un cont personal, iar, dupa ce o sa crap putin, curatindu-le conturile si proprietatile feciorilor mei, e corect?
Inca o data va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat instituit cu titlu executor micha20 micha20 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am avalizat un BO in 30 iun.2006 pt un credit de investitii la o societate. In 2009 banca a cerut ... (vezi toată discuția)