avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua, O nelămurire privind creșterile ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua, O nelămurire privind creșterile salariale anunțate ...

Bună ziua,

O nelămurire privind creșterile salariale anunțate pentru luna septembrie provind bugetarii. Sunt exceptate de la aplicarea majorărilor salariale administrațiile publice locale? În speță, o primărie.

Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:25, 17 Octombrie 2022
puteti gasi pe site-ul ministerului de finante Lista cu salariile functionarilor publici. sau va orientati aici [ link extern ]
va faceti cont gratuit si studiati salariile pentru administratia publica locala, in speta primarii. majorarile salariale sunt pentru toti functionarii publici
Funcționarii publici din primării nu au grile de salarizare și nici salarii de bază stabilite prin Legea 153/2017 ci doar indici, care se raportează la salariul minim pe economie din 2019. Ca urmare, nu li se aplică majorarea de 1/4 acordată celorlalte categorii de personal bugetar salarizat din fonduri publice, în baza OUG 115/2022, începând cu luna august 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu functionar public-consilier asistent LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Avand in vedere prevederile Legii nr. 153/2017,privind salariile bugetarilor ,va rog sa ma lamuriti si pe mine ,cum se calculeaza salariul unui ... (vezi toată discuția)
Salariu 1.este corectă decizia de a micșora nivelul coeficientului ... 1.Este corectă decizia de a micșora nivelul coeficientului aplicat salariului de bază? Consider că acest coeficient care exprimă niște calități ... (vezi toată discuția)
Bună seara va rog sa-mi spuneți, la bugetari, pentru calculul ... Sorina19 Sorina19 Bună seara Va rog sa-mi spuneți, la bugetari, pentru calculul majorării salariilor, la salariile din grila pe anul 2022 se aplica gradatia de vechime pe ... (vezi toată discuția)