avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Firma de construcții de alături de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Firma de construcții de alături de proprietate ...

Bună ziua,
Firma de construcții de alături de proprietate mea construiește blocuri si noi benzi de circulație alături de cea existentă ,face gălăgie foarte mare, lucrează cu utilaje care imi zguduie casa si geamurile apoi cea mai mare problema este ca in trecut am fost inundat deoarece panta străzi vechi era deficitară acum cea nouă mă dezavantajează si mai tare , toată apa de pe stradă se adună la mine in curte! Cui mă pot adresa!?
Cel mai recent răspuns: Iszlai , utilizator 11:30, 9 Septembrie 2022
Puteti sesiza primaria care a emis autorizatie de ctie. in baza unui proiect. Conform acestui proiect, panta cailor de acces trebuie sa asigure scurgerea apelor intr-o canalizare, nu acumularea in curtea dvs.
Pentru zgomot vedeti Legea nr. 61/ 1991 republicata, privind linistea si ordinea publica, art. 2, pct.25-27.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
vă mulțumesc frumos pentru informați
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
Iszlai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, ... lidia0001 lidia0001 Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, unde are dormitor, poate fi considerat deranjarea linistii ? Pot primi amenda pentru ca ... (vezi toată discuția)
Scurgere ape pluviale ludo ludo Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: detin o casa care se invecineaza cu altele , mai exact sunt cate 4 case , spate in spate , asa incat gradinile ... (vezi toată discuția)
Construirea unui bloc nu trebuie să respecte orele de liniste?? Mary2018 Mary2018 Bună seara. Am locuința privată. În fața casei se construiește un bloc ( al doilea bloc este mai retras) . Blocul va avea 3 etaje. Lumina nu o să mai ... (vezi toată discuția)