avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua in urma cu doi ani am cumpărat o casa cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua in urma cu doi ani am cumpărat o casa cu doua intrări, ...

Buna ziua in urma cu doi ani am cumpărat o casa cu doua intrări, am mari probleme cu unul dintre vecini care are un fel de afacere nu se știe exact , acesta deține mai multe mașini pe care nu le parchează in curte dar peste drum de curtea lui unde avem noi casa și de multe ori in poarta noastră , am încercat sa discutam amiabil dar bineînțeles domnul foarte revoltat ca nu avem voie sa avem doua intrari , odată ce noi am luat casa așa ,este vreo șansa sa ne atace cu acest lucru ? Și cum am putea rezolva problema cu parcatul in poarta văzând ca nu putem discuta omenește cu dansul ? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! intrebare referitor la gdpr. apedro apedro Buna ziua! Am o intrebare referitor la GDPR. Locuiesc la casa, vecinul meu de vis-a-vissi-a deschis o afacere cu inchirieri autoturisme. Cel putin 6 masini si ... (vezi toată discuția)
Parcare pe drum privat Irmuresan Irmuresan Buna ziua am o problema mai ciudata as zice si nu stiu cum sa procedez. Lucrurile stau cam asa: - am cumparat un teren pe care ulterior a fost construit ... (vezi toată discuția)
Deranjat de vecinul de vis a vis menghina 2 menghina 2 Buna seara ! Vecinul de vis a vis isi parcheaza masina pe partea lui dar in dreptul portii mele . Acesta are o deschidere la strada de 40 metri si isi ... (vezi toată discuția)