avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: sunt proprietarul ...

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea problema : sunt proprietarul unui teren care a fost expropriat partial pt construirea unui drum .Firma constructoare foloseste abuziv cealalta suprafata a terenului pt desfasurarea lucrarilor desi nu are acordul meu : Pe terenul meu este amplasat practic santierul si este folosit ca si parcare pentru utilaje.
Initial au spus ca nu este necesara incheierea unui contract de inchiriere a terenului pt ca nu vor trece prin proprietatea mea pentru desfasurarea lucrarilor.
Situatia in teren, nu sta deloc asa si as dori sa stiu ce pot face la momentul de fata.
Urmeaza sa trimit o notificare prin care sa le pun in vedere , fie sa elibereze terenul , ocupat in mob abuziv fie sa incheiem un contract de inchiriere cu plata retroactiva a unei chirii pentru folosinta acestuia.
Un sfat mi-ar fi de ajutor.
Multumesc in avans

Alte discuții în legătură

Pot solicita chirie retroactiv daca nu exista contract de inchiriere? tatami2013 tatami2013 Situatia sta in felul urmator: Parintii mei in 1994 mi-au vandut mie casa si terenul cu conditia ca sa ii ingrijesc si sa le asigur cele necesare. Casa este ... (vezi toată discuția)
Se poate cere in instanta rezilierea unui contract vrica vrica Am un contract de inchiriere de utilaje am platit cf facturii mi s-a predat printr-un PV utilajul doar scriptic nu si fizic astfel ca el nu a functionat in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere teren negrugri negrugri Buna ziua, O societate de constructii are un contract de antrepriza cu un client public pentru o constructie, incluzand si organizarea de santier; eu ... (vezi toată discuția)