Am un contract de inchiriere de utilaje am platit cf facturii mi s-a predat printr-un PV utilajul doar scriptic nu si fizic astfel ca el nu a functionat in cadrul lucrarilor executate de mine Pot face cerere in instanta pentru rezilierea acestui contract si sa fie obligat sa-mi returneze plata facuta?
pentru a cere desfiintarea rezilierea unui contract, este necesar ca cealalta parte sa nu isi fi indeplinit, din vina ei, obligatiile contractuale. Cel de la care ati inchiriat, v-a pus la dispozitie utilajul si nu are nicio vina ca dvs nu l-ati folosit. Singura posibilitate este sa incercati sa negociati cu ei restituirea unei parti a chiriei.
Domnule Avocat
Locatorul nu are cu acte sa dovedeasca ca utilajul ar fi plecat vreo secunda din parcul de utilaje Pentru cele 152 ore facturate nu are foi de parcurs semnate de dirigintele de santier
daca inteleg corect, dvs ati facut contractul, pv de predare primire al bunului, ati achitat costul iar apoi nu vi s-a mai dat utilajul, corect?
Daca asa stau lucrurile, atunci se poate cere rezilierea contractului si restituirea pretului. Initial am crezut ca bunul - utilajul a stat la dvs dar nu l-ati folosit.
Da domnule avocat asa este Mi s-a predat utilajul scriptic nu si fizic Acest contract mi-a fost impus este mult sa va povestesc Nu am cu ce sa demonstrez santajul
Va multumesc si va urez o seara placuta