avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de internship poate fi modificat pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de internship poate fi modificat pe perioada valabilității? ...

Contractul de internship poate fi modificat pe perioada valabilității?
Se poate modifica timpul de munca de la norma întreaga la norma parțiala si evident si valoarea indemnizației?
Cel mai recent răspuns: Ioan Victor , utilizator 19:46, 9 Septembrie 2022
Contractul este legea părților; părțile sunt de acord, se poate. Faceți ca partea să fie de acord cu ce vă interesează.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intrebarile mele sun in legatura cu oug 132/2020 1. ... HERLICSKA HERLICSKA Buna ziua, Intrebarile mele sun in legatura cu OUG 132/2020 1. Modificarea timpului de munca se face prin decizie sau act aditional? Eu ma gandesc ca prin ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial danielanic danielanic Sunt in situatia in care angajatorul, pentru flexibilitatea timpului de lucru, imi propune modificarea cim incheiat pe perioada determinata printr-un act ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o salariata care este in concediu de maternitate, ... personalRU personalRU Buna ziua! Am o salariata care este in concediu de maternitate, vrea sa stea in CCIc doar 2 luni si sa-si reia activitatea pentru a beneficia de stimulent de ... (vezi toată discuția)