avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Dacă vecinul a dărâmant gardul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Dacă vecinul a dărâmant gardul din cărămida care ...

Buna ziua
Dacă vecinul a dărâmant gardul din cărămida care era un perete al unei bucătarii de vara si care deservea ca si gard între proprietăți iar acum nu îl mai interesează sa îl facă , ce e de făcut in temei legal. Nu e corect ca dacă el l-a demolat, tot el sa îl facă ? Între noi nu mai exista nici o delimitare iar la discuția avuta cu el, a spus ca nu îl deranjează acest fapt. Pe mine da. Ce pot face in aceasta situație ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mariana1950 , utilizator 14:45, 9 Septembrie 2022
Plangere penala pentru distrugere.
Al cui era gardul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune sau ocupare abuziva Ellena_Radu Ellena_Radu Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea chestiune: in apropierea proprietatii mele exista un teren cu acces printre proprietatea mea si o ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a construit o anexă pe terenul meu. cum procedez legal ca să-i demolez construcția? miron lucian ionut miron lucian ionut Vecinul meu si-a construit pe terenul meu o casa/anexa Bineinteles fara autorizatie. Cum procedez sa imi recuperez terenul? Precizez ca am facut ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate Premiera Premiera Bună seara, As avea o întrebare: De aproximativ 55 de ani părinții mei au locuit intr- un apartament pe care după revolutie l -au cumpărat acesta ... (vezi toată discuția)