avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverinta ca nu se obtin venituri din alte surse ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverinta ca nu se obtin venituri din alte surse decat din salariu pentru dosarul de bursa scolara

Buna ziua, as vrea sa aflu care este formularul de adeverinta notariala/ ANAF conform careia nu obtin alte venituri decat cele salariale? Este document obligatoriu la dosarul de obtinere bursa pentru rezultatele foarte bune la scoala ale copilului. Daca poate ajuta cineva si cu procedura ( de ex. se depune declaratie la ANAF si apoi se solicita adeverinta), ar fi de mare ajutor, caci de la scoala nu se ofera detalii, dar se doreste dosarul complet. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Veniturile din dividende firma nu apar in adeverinta de venit de la anaf NicPitesti NicPitesti Buna Ziua, Ma uit in adeverinta de venit de la ANAF pe anul 2021 si vad ca veniturile din dividende firma care le am obtinut anul trecut - si care au fost ... (vezi toată discuția)
Mi-au taiat bursa fetitei...de ce?? vas zelma vas zelma fetita mea in clasa a 4-a nu a beneficiat de bursa scolara deoarece sotul meu are o amenda de 500 de lei la primarie mentionez ca nu avem nici un venit doar ... (vezi toată discuția)
Acte bursa sociala maria.emiliaa maria.emiliaa Buna ziua! Sunt studenta si vreau sa depun actele pt. bursa sociala. Avand in vedere ca mama are PFA, de la ea este nevoie doar de declaratia 200 pe anul ... (vezi toată discuția)