avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie scos acest z pe 0 când nu ai încasări?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie scos acest z pe 0 când nu ai încasări?

Am întrebat contabila și ea nu a auzit sa se scoată z când nu ai încasări.Trebuie scos acest z pe 0 când nu ai încasări, se mai face monetar cum trec în registru de gestiune și de casa acest z pe zero? Va rog lamuriti- ma nu vreau sa am probleme cu anaf

Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie scos acest z pe 0 când nu ai încasări si nici celelalte.
Am găsit un răspuns de la anaf ca dacă nu ai încasări la finalul zilei trebuie scos z pe 0 și am întrebat ptr ca m- am nimerit la mare și la casa unde am fost cazata a venit anaf- ul si i- a dat amenda ptr acest lucru ca nu scosese z pe 0 când nu a avut turiști deci nu a avut incasari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Folosire casa de marcat Tinutza1 Tinutza1 Buna seara! Suntem o asociatie sportivă( baschet,tenis,fotbal)si ,de curand, am achizitionat si înregistrat la anaf o casa de marcat! Avem o ... (vezi toată discuția)