avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV Politia Rutiera Suma Gresita.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV Politia Rutiera Suma Gresita.

Buna ziua,
Ieri am fost sanctionat de un domn agent pentru lipsa documente..6 puncte..Pe procesul verbal scrie 6 x 145lei total 1060lei .. si ca am dreptul la jumatate din plata adica 435Lei.. Dar din matematica mea 6x145 nu face 1060.. pot sa cer nulitatea procesului verbal? sunt sigur ca nu e declarat nul absolut dar in baza a ce articol sa cer nulitatea?
Voi cum ma sfatuiti sa fac?
Oricum amenda o sa o platesc pentru siguranta mea dar totusi as incerca sa fac plangere.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:03, 9 Septembrie 2022
Eu cred ca va veti pierde timpul cu asa ceva, mai ales daca a scris ca trebuie sa platiti 435 RON (suma corecta). Ceea ce descrieti dvs. se cheama eroare materiala si nu duce la anularea PV de contraventie. Meregi si platiti amenda si vedeti-va de viata dvs. , e mai simplu.
Aspectul invocate de dv nu constituie temei legal care sa conduca la anularea PV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal completat gresit ivsalex ivsalex Buna ziua. In data de 30.05.2020 am fost surprins cu viteza de 75 km/h in localitate, fiind oprit de politie. Agentul constatator mi-a aplicat 4 puncte de ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal dumitrascuvalentin dumitrascuvalentin buna ziua, sunt administratorul unei firme de transport persoane si saptamana trecuta un sofer de-al firmei a primit o amenda pentru lipsa legitimatiei de ... (vezi toată discuția)
Lamurire contravaloare amenda circulatie Arsys Arsys Buna ziua, In data de 01.05.2016 , ora 1:30 am fost oprit de un echipaj de politie si am primit amenda + suspendare 60 de zile pentru conducere autoturism pe ... (vezi toată discuția)