avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma fara activitate

firma infiintata in oct 2009,plat de impozit pe profit si tva trimestrial,fara angajati,care nu are decat chelt de constituire,deci fara activitate,ce trebuie sa depuna va rog acum la sf de an?
am nelamurire fata de bilant,deoarece sunt acele chelt de constituire.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 01:53, 20 Ianuarie 2010
Chiar daca nu ati inceput activitatea este bine sa contactati un contabil care sa va ajute. Desi solutia cea mai simpla la prima vedere pare ca v-ati putea descurca si singur, lucrurile nu stau chiar asa.

Lasand asta deoparte, trebuie depuse pentru anul 2009: (1) declaratia 100 cu impozitul pe profit si decontul privind taxa pe valoarea adaugata 300 pana la 25/01/10, (2) declaratia ca nu ati desfasurat activitate in anul 2009 (inlocuieste bilantul contabil) pana la 28/02/10 si (3) declaratia 101 privind impozitul pe profit pana la 15/04/10.

Trebuie sa va ganditi ca amenzile sunt destul de mari , iar bugetul de stat are mare nevoie de bani , asa ca nu are rost sa nu angajati un contabil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile OMHR OMHR buna ziua ma puteti ajuta va rog imp. trim I 0 lei imp trim II 1284 lei imp trim III 550 imp trim IV = trim III 550 lei acestea sunt sumele din decl ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate bandi2 bandi2 buna. eu mi am suspendat activitatea la magazi acum 4 luni, tot mereu trebuie sa depun bilantul pe 0 ? si daca nu depun bilantul? sa nu mai platesc si ... (vezi toată discuția)
Randul 38 din declarataia 101 diva_alinutza diva_alinutza Buna ziua, Am si o nelamurire/intrebare.....Avand in vedere ca se considera anul 2010 format din 2 perioade fiscale (01-09.2010 si 10-12.2010) vin si ... (vezi toată discuția)