avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... membru ONG persoana juridica
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

membru ONG persoana juridica

Este legal ca un SRL să fie înregistrat ca membru într-o asociație (inclusiv în cosiliul director) dacă președintele asociației este administrator?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 14:18, 20 Septembrie 2022
Nu exista prevederi legale care sa interzica sau limiteze unui SRL apartenenta la o asociatie, si nici incompatibilitati intre calitatea de membru in consiliul director si cea de administrator sau alta functie intr=o entitate membra. Daca e membru intr-o asociatie un SRL, e chiar firesc ca acesta sa propuna administratorul sau alta persoana cu functie de conducere ca si candidat la Consiliul Director....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl membru fondator ong eudia eudia sunt administratorul unic al unui SRL si doresc sa deschid un ONG in care vreau ca membrii fondatori sa fie: SRL -ul, eu si inca o persoana. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Raspundere membrii consiliului director intr-o asociatie non-profit alexandralazar alexandralazar Buna ziua, As vrea sa va intreb in caz de probleme intr-o asociatie non-profit, in ce masura membrii Consiliului Director al Asociatiei ar putea raspunde ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari: atributii comitet executiv MrV MrV Buna ziua, Am si eu o intrebare scurta: poate sau nu poate Comitetul executiv al unei asociatii sa angajeze personal in Asociatie? Conform legii 230 ... (vezi toată discuția)