avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, fostul socru a decedat în 2015 și nu s-au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, fostul socru a decedat în 2015 și nu s-au facut dezbaterea ...

Buna, ,fostul socru a decedat în 2015 și nu s-au facut dezbaterea succesoral. Între timp a decedat și soțul. Au rămas moștenitori fica soțului, sora și mama acestuia. Cu ultimele 2 nu poate să existe înțelegere, sau mediere. In masa succesorală intra mai multe proprietăți, terenuri, 2 case, vie, dar nu există titluri de proprietate. Dac deschide fica mea succesiunea, ar trebui să cheltuim niste bani pentru cadastre, titluri de proprietate. Exista vreo modalitate de a recupera acești bani .. Nu mă refer la taxa de succesiune propriu-zisă, care o pot cere prin cheltuieli de judecată. Mă refer la cheltuielile anterioare deschiderii succesiunii. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: LigiaStoica , utilizator 23:04, 10 Septembrie 2022
Cum adică nu există titluri de proprietate ? În ce bază sunt deținute bunurile ?
In baza deverintelor de punere in posesie, procese verbale ale comisilor de validare, hotarari judecatoresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire cadastru si intabulare terenuri agricole (arabil) BALINT ELENA BALINT ELENA Buna ziua, Doresc sa mi se execute cadastrul si intabularea a doua terenuri, pe care le-am mostenit eu , fratele meu si mama mea, dupa decesul tatalui meu in ... (vezi toată discuția)
Redeschidere mostenire astefanescum81 astefanescum81 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. In 2002 socrul meu a decedat, la momentul respectiv era divortat. Cei doi copii (sotul meu si fratele lui) ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dorica iovitu dorica iovitu Bună seara.Vă rog sa-mi spuneți cui trebuie sa mă adresez pentru obținerea a 2 titluri de proprietate provizorii în baza cărora în 2002 au fost emise ... (vezi toată discuția)