avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie produs cumparat de pe internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie produs cumparat de pe internet

Buna,
am cumparat de pe interenet de pe un site de anunturi un produs electronic de la o persoana fizica, fara factura, bon, garantie... mi-a zis ca imi ofera 30 zile garantie verbala si daca se intampla ceva imi schimba produsul in aceasta perioada... dupa 4 luni s-a stricat produsul... mai pot face ceva?
Astept raspuns. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 14:19, 20 Ianuarie 2010
În cazul comerţului la distanţă trebuia să incheiaţi un precontract.
am uitat sa mentionez ca e un site de anunturi din romania, nu dau numele ca nu stiu daca e voie sa-i fac reclama aici pe forum...
persoana de la care am luat e din bucuresti, iar eu din provincie, am luat prin posta...
deci sa inteleg ca nu se poate face nimic?
Ba da.Adresaţi-vă protecţiei consumatorilor.
ok.. si merge sa ma adresez asa? eu nu am nici un act, nimic... doar adresa care a fost trecuta pe pachet cand a venit de la posta...
Adunaţi cât mai multe acte doveditoare.Copie anunţ după site,plicul,aviz poştal,copie corespondenţă,etc. Vă rog să mă ţineţi la curent cu desfăşurarea cazului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune cipi21 cipi21 Buna ziua, am comandat in urma cu cateva zile un telefon APPLE iPhone 16 GB second hand, de pe un site cu anunturi publicitare online. Am vorbit la telefon cu ... (vezi toată discuția)
Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)
Plangere oficiul postal 12 ploiesti Vladimirrr Vladimirrr Buna ziua.Saptamana trecuta pe data de 17/08 am vrut sa trimit un plic continand o scrisoare si un desen propriu catre o adresa din Franta.Am ales varianta ... (vezi toată discuția)