avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am o fetița de 2 ani și m-am despărțit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am o fetița de 2 ani și m-am despărțit de tatăl ...

Buna ziua.
Am o fetița de 2 ani și m-am despărțit de tatăl fetei, după o relație de aproape 8 ani de zile ; nu am fost căsătoriți . Are problema cu (Consum de droguri, schimbări de comportament, iresponsabil pt. a fi un tata… etc)
Nu a vrut sa păstram o legătura civilizata in ceea ce o privea pe fata, așa ca a început cu amenințări cu moartea și Violențe.
Am făcut o plângere penală, după care am retras-o…( spunându-mi ca se va liniști si va discuta cu mine doar pentru fata.. si părinții m-au “ împins “ sa o retrag)
După retragerea acelei plângeri, a recidivat si mai grav.
Eram cu fetița in brațe si atunci a prins un moment si un loc unde nu existau martorii sau camere video, ma bătut si strâns de gât, spunându-mi ca ma omoară. ( nu aveam cum sa ma întorc.. așa ca..am continuat sa merg cu el in casa mamei sale)
Acolo nici nu s-a ocupat de fata, nu a stat cu ea… însă la fel, de fața cu fetița s-a repezit la gâtul meu cu putere, spunându-mi aceeași Amenințare . Am scăpat din mâinile lui ca a intervenit maică-sa . Am mai făcut o plângere penală in potriva lui…. Și după 5 zile a fugit in Spania .
Dar mi-a venit de la judecătorie o, ordonanța de clasare de la prima plângere penală, retrasa . Și am la dispoziție 20 de zile, cu drept de plângere de la comunicare .
•Asta ce înseamnă ? Ca mai pote fi valabile plângerea ?
• daca nu îmi pot permite un Avocat, cum pot proceda?
•daca expira termenul de 20 zile.. pot sa folosesc aceasta plângere alături de celelalte dovezi ( audio, poze, obiecte sparte) pentru a câștiga custodia totala a fetiței?

Mulțumesc !!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:45, 10 Septembrie 2022
Daca va angajati avocat aveți șanse la custodie exclusivă.
Fără avocat nu cred ca aveți șanse.

Se va ocupa avocatul de tot.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Fără avocat nu prea aveți ce sa rezolvați nici în penal nici în civil..Împrumutați va cu bani și căutați un av care sa va redacteze măcar acțiunea în civil dacă nu va permiteți sa va angajați pt reprezentare.Teoretic aveți ceva argumente dar depinde cum sunt prezentate și cum dovediți cele afirmate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia unui minor Raducan ionut Raducan ionut Vreau s eu o indrumare sunt c o fata de 3 ani d zile avem o fetita de 10 luni urma sa avem nunta dar ea a fugit de acasa la alt barbat si nu ma lasa sa imi vad ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor și relații extraconjugale dani_daniel dani_daniel Am o problema cu soția la începutul lunii iunie soția mea ma scos din garsoniera cu fetita de 1 an și 5 luni în brate, ne a scos și hainele din dulapuri ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva alina_eveline alina_eveline Situația mea se prezintă cam așa... Am o fetița de 4 ani și jumătate, cu un bărbat cu care am trăit in concubinaj. Fetița este pe numele lui,dar are ... (vezi toată discuția)