avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna seara!Sunt cadru militar MApN!Am primit decizia ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna seara!Sunt cadru militar MApN!Am primit decizia de la Bucuresti ...

Buna seara!Sunt cadru militar MApN!Am primit decizia de la Bucuresti cu Apt Limitat cu 4 diagnostice Obezitate grad 1,Steatoza hepatica grad 3,Hipertensiune arteriala grad 1 si dislipidemie mixta!Doctorul de la Medicina Muncii mi-a dat pe fisa de aptitudini Apt Conditionat iar unui alt coleg cu aceleasi 4 diagnostice i-a dat Inapt si a iesit la pensie!Pot da in judecata dr de la Medicina Muncii sau care sunt pasii de urmat?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:09, 12 Septembrie 2022
Puteti contesta decizia medicului specialist de medicina muncii. Contestatia se adreseaza Directiei de sanatate din esalonul superior cabinetului medical care a decis aptitudinea dvs. in munca.
Nu cred sa fie vorba de aceleasi 4 afectiuni.
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2022
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Toti colegii care au contestat decizia la Bucuresti nu au avut castig de cauza!Ce decizie iti da de la Spitalul Militar zonal cu aia ramai!
Daca nu contestati, nu aveti de unde sa stiti/ sa fiti sigur de rezultatul contestatiei.
Daca doriti sa comentati dati clik pe butonul raspunde pentru a numai aparea integral, mesaje deja scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diabetul si munca de noapte monicapopa ro monicapopa ro Am fost diagnosticata cu diabete de tip B, glenda tirioda si steatoza hepatica. Am dreptul sa lucrezia pe turabi de niapte? Societatea la care lucrez are ... (vezi toată discuția)
Sunt barbat in varsta 40 am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism ... Username 50 Username 50 Sunt barbat in varsta 40 ani am urmatoarele diagnostice: hipocortizolism iatrogen..hipotiroism postprocedural..obezitate grad 3..dislipidemie in trat..diabet ... (vezi toată discuția)