avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs de calificare - probleme cu M.Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs de calificare - probleme cu M.Muncii

Buna ziua,

In anul 2000 am efectuat un curs de calificare ca agent paza, sustinand examenul in prezenta celor de la Ministerul Muncii si Politie la S.C. Cobra Security SRL, unde am si lucrat pana in anul 2009 Octombrie, avizat si cu drept de port-arma in timpul executarii serviciului.
Din luna Noiembrie 2009 m-am angajat la o alta societate de paza, insa cand am dus dosarul pt. avizare la Politie, acestia au cerut ATESTATUL .
Am intocmit un alt dosar pt. Politia Capitalei (de unde se ridica acest ATESTAT), insa aici am intalnit o alta problema, ca cei care am sustinut cursurile de calificare ca agent paza pana in 2003 nu putem ridica aceste ATESTATE deoarece Ministerul Muncii nu a dat un raspuns solicitarii celor de la Politie daca sa ne elibereze aceste ATESTATE. Acestia din urma zicand sa fac din nou cursul de calificare.
Cred ca este o aberatie (si numai la noi se poate intampla) sa ma calific de doua ori pe aceiasi meserie, odata ce a fost avizata, sustinuta de si in prezenta celor din Ministerulu Muncii.


va multumesc

Alte discuții în legătură

Pistol cu gloante de cauciuc GaneaO GaneaO Buna ziua! Doresc sa-mi achizitionez un pistol cu gloante de cauciuc pentru autoaparare. Doresc sa stiu care sunt formalitatile si ce demersuri trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Certificat securitate paza utc utc In ce conditii se poate obtine un certificat de securitate paza?Legislatie? (vezi toată discuția)
Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)