avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cat timp dispare din cazier o amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cat timp dispare din cazier o amenda administrativa

Am primit o amenda administrativa din cauza ca am fost complice la o frauda cu valoare foarte mica si vreau sa stiu in cat tip dispare de tot din cazier pentru ca vreau sa urmez academia militara tehnica si imi trebuie cazieru curat , sunt minor .:((
Cel mai recent răspuns: alex555 , utilizator 16:22, 20 Ianuarie 2010
Amenda administrativa nu apare in cazier.
Doar amenda penala, dar si aceasta se reabiliteaza de drept in termen de 3 ani.
Amenda administrativa nu apare in cazier.
Daca vreti sa va angajati in armata nu cred ca veti avea probleme pentru ca ea nu se ,,vede".
numai amenda penala este inscrisa in cazier. Amenda administrativa nu se inscrie in cazier. Dar la verificari in evidenta operativa poate sa apara ceva in legatura cu dosarul penal. Totusi pentru a va inscrie la Academia Tehnica Militara nu va faceti probleme, numai ca examenul este foarte greu.
Succes!
Cei de la politie mi-au spus ca ar putea fi probleme la inscriere la academie pentru ca cei de acolo se uita mai amanuntit in cazier , eu vreau sa ma inscriu la Academia militara tehnica peste 2 ani cand termin liceul nu dupa 3 ani cand se poate reabilita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal? alx01 alx01 Buna ziua , ma intereseaza in cat timp dispare dosaru penal ?? cazieru am inteles in 3 ani se realizeaza reabilitare si prin acest lucru inseamna ca nu o sa ... (vezi toată discuția)
Cazierul si cariera militara? marduk marduk recent am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt calificat (fapta petrecuta in anul 2003 ),,,,eu unul regret cele intamplate ...eram doar un copil ... (vezi toată discuția)
Caz penal? marius_dan_09 marius_dan_09 Am primit o amenda am facut o prostie anu trecut am furat de la munca am recunoscut am platit amenda infractiunea va fi trcuta in cazier metionez ca este prima ... (vezi toată discuția)