Bună ziua,aș dori un sfat,costant și de vreme îndelungată îmi sunt aduse injurii,jigniri,daune morale,de către o persoana în vârstă,m-a jignit chiar și în fața,când eram la curățenie în biserica,facandu-ma bună de nimic,bineînțeles de fața cu alte persoane,iar persoanelor din biserică m-a jignit facandu-ma curva și,bineînțeles prietenului meu i-a zis ca sunt de nimic și cum sa se căsătorească cu asa ceva,bineînțeles despartindu-ne!injuriile continuă,în biserica le-a repetat aceleași lucruri tuturor,facandu-ma de-asemenea nebuna!aceleași lucruri le-a zis și prietenului meu.Mentionez de asemenea ca pe parohul bisericii nu îl interesează,el sprijinind respectiva persoana în insulte și jigniri.
Inseamna ca nu ai pierdut nimic.
Schimba biserica si gata, ai rezolvat problema.
Daca vreti, dati in judecata persoana, cereti daune morale.
Puteti chema si politia la fata locului.
Logic și normal ar fi sa schimb biserica,însă nu este asa simplu,alta biserică W la 20 km distanta de casă,suntem pe rit vechi.multumesc mult pentru răspuns!
Plangere penala
ionutcosmin1
buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o ... (vezi toată discuția)