avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,aș dori un sfat, constant și de vreme ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,aș dori un sfat, constant și de vreme îndelungată îmi sunt aduse injurii ...

Bună ziua,aș dori un sfat,costant și de vreme îndelungată îmi sunt aduse injurii,jigniri,daune morale,de către o persoana în vârstă,m-a jignit chiar și în fața,când eram la curățenie în biserica,facandu-ma bună de nimic,bineînțeles de fața cu alte persoane,iar persoanelor din biserică m-a jignit facandu-ma curva și,bineînțeles prietenului meu i-a zis ca sunt de nimic și cum sa se căsătorească cu asa ceva,bineînțeles despartindu-ne!injuriile continuă,în biserica le-a repetat aceleași lucruri tuturor,facandu-ma de-asemenea nebuna!aceleași lucruri le-a zis și prietenului meu.Mentionez de asemenea ca pe parohul bisericii nu îl interesează,el sprijinind respectiva persoana în insulte și jigniri.
Cel mai recent răspuns: Vale Valentina Z , utilizator 12:41, 12 Septembrie 2022
O persoana complet străină,nu e ruda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte important...buna ziua.am si eu ,o intrebare....daca sunt jignita ... scornelia scornelia Jigniri....Buna ziua.Am si eu ,o intrebare....Daca sunt jignita de o persoana si o dau in judecata ,cam cat as putea cere daune morale?Am tot inchis ochii ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ionutcosmin1 ionutcosmin1 buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o ... (vezi toată discuția)
Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! un sfat va ... Cristi49 Cristi49 Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog? Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor ... (vezi toată discuția)