avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refugiați Basarabia confiscare avere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refugiați Basarabia confiscare avere

Bună ziua. Va deranjez cu o întrebare. Bunica mea a fost refugiata în România în urma ocupării rușilor în Basarabia. Tatăl ei a fost arestat în lagăr și le au confiscat toată averea. Ea a început niște demersuri în 2013 dar nu s a mai ocupat. Verișoara mea din partea altei surori a bunicii mele și a angajat un avocat și i s a restituit o despăgubire destul de consistenta..
Am tot dosarul și caut un avocat care sa se ocupe de toate aceste demersuri.
Vă mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 14:22, 12 Septembrie 2022
Buna ziua,

Ce demersuri doriti sa efectuati? Inteleg ca deja s-a recuperat suma de catre verisoara.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de deportat legea 290/2003 Artigas Artigas Va salut, Am un litigiu in derulare cu ANRP privind acoradarea de despagubiri pe baza Legii 290/2003.Printre documentele care mi s-au solicitat se numara si ... (vezi toată discuția)
Despagubiri conf. legii 290 / 2003 Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Tatalui meu i s-a respins cererea privitoare despagubirilor ramase in Basarabia ca urmare a parasirii fortate de catre bunicii sai a proprietatilor avute, in ... (vezi toată discuția)
Mostenire din basarabia danar122 danar122 Buna ziua, Bunicul nasului meu, dintr-un oras din Basarabia, a fost condamnat in 1940 ca duşman al poporului. S-a impotrivit ocuparii Basarabiei de catre ... (vezi toată discuția)