avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Detinator arhive
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Detinator arhive

Buna ziua,
M-ar interesa, daca stiti, cine este detinatorul arhivelor fostei ITLPP Peco Ploiesti, devenita SC Petrotrans SA Ploiesti prin 1991.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: neagabi , utilizator 14:36, 7 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Arhiva a fost preluata de catre Petrotrans Ploiesti. Adresati-va acestei firmei.
acest răspuns util
SC PETROTRANS SA
Str. BASARABILOR 7 - Ploiesti
Judet: Prahova
Va multumesc pentru raspunsuri. Din pacate nu reusesc sa intru in contact (nefiind nici din judetul Prahova), de aceea am intrebat. Apoi am mai gasit si aceast anunt : [ link extern ] /
acest răspuns util
Lusti legătura cu RomInsolv SPRL desemnată lichidator judiciar sa va comunice unde este arhiva.
Las aici raspunsul de la RomInsolv, poate foloseste si altor useri interesati
"Arhiva Petrotrans S.A. e afla la societatea de arhivare Archivum.
Va rugam sa luati legatura cu cei de acolo pentru obținerea documentelor de care aveti nevoie.
Telefon: 0246.278.268, program cu publicul - de luni pana vineri intre orele 14:00-16:00"

Alte discuții în legătură

Arhive intreprinderi desfiintate danciu54 danciu54 unde gasesc arhiva fostei IFLGS Bucuresti si cea a Trustului de constructii industriale Ploiesti, multumesc (vezi toată discuția)
Arhiva unei societati desfiintate teomoldoveanu teomoldoveanu Buna ziua ! Va rog daca ma puteti ajuta sa gasim arhivele societatii SC FORAJ SONDE SA BUCURESTI J 15/116/2005 CUI 1556617 Sotul meu a lucrat la aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cine detine arhiva fostului santier romconstruct srl ... Chelariu E Chelariu E Buna ziua, Cine detine arhiva fostului santier ROMCONSTRUCT SRL -Ploiesti si a BACON SA - Bacau? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)