avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Cine detine arhiva fostului santier ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Cine detine arhiva fostului santier ROMCONSTRUCT SRL ...

Buna ziua, Cine detine arhiva fostului santier ROMCONSTRUCT SRL -Ploiesti si a BACON SA - Bacau? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Chelariu E , utilizator 14:32, 21 Iulie 2022
SC Bacon SA - Casa de Insolventa Istru SPRL, lichidator judiciar
[ link extern ]

Romconstruct SA.... vedeti la ONRC cine a fost lichidatorul judiciar.
Va multumesc!
Potrivit ONRC
ROMCONSTRUCT SA - funcţiune
Municipiul Ploieşti, Str. SITARULUI, Nr. 1, Județ Prahova
Am gasit si eu asta. Nu imi raspunde nimeni la numarul de telefon.

Pentru Bacon -
Pentru solicitările privind certificate, adeverințe, copii și extrase din documentele care atestă drepturile în muncă ale foștilor salariați, precum și pentru evidența fondurilor arhivistice, datele de contact sunt:
Birou Relații cu Publicul - Oficiul Postal 10, Căsuța Poștala 1020, Brăila
Telefon: 0773 343 389 / 0773 343 517
E-mail: cereri.br@gmail.com

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive intreprinderi desfiintate danciu54 danciu54 unde gasesc arhiva fostei IFLGS Bucuresti si cea a Trustului de constructii industriale Ploiesti, multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, oare știți ceva de arhiva fostei Întreprinderi ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Oare știți ceva de arhiva fostei Întreprinderi Flacăra Ploiești? Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)