avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Peste 2 zile voi semna un contract cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Peste 2 zile voi semna un contract cu un dezvoltator ...

Buna ziua,

Peste 2 zile voi semna un contract cu un dezvolatator pentur achizitionarea unui apartamnet intr-un ansamblu rezidential.
Astazi mi-a transmis actele sa le citesc si printre ele este si un Regulament de ordine interioara in care sunt inserate o serie de obligatii. Are dreptul sa facă acest lucru? DIn momentul achitarii apartamentului, nu sunt proprietar cu drepturi depline?
Cel mai recent răspuns: ileana-maia , utilizator 10:17, 14 Septembrie 2022
Regulamentul de ordine interioara reprezinta un set de norme generale de respectat de catre locatarii din imobilele de locuit in comun privitor la partea comuna
Regulamentul de ordine interioara se redacteaza de catre asociatia de proprietary care se infiinteaza cu scopul administrarii si asigurarii starii tehnice a partii commune de imobil
Regulamentul de ordine interioara vizeaza strict partea comuna de imobil,respectiv cale de acces,uscatorii,subsol tehnic,ghene de gunoi terasa/acoperis nu afecteaza calitatea dv de proprietar de bun imobil
Mulțumesc pentru răspuns. Mai am o întrebare - apartamentul il voi achita cu un credit ipotecar. In draftul de contract scrie ca - subscrisa vanzatoare, solicit ca pentru diferenta de pret, neachitata, sa nu se inscrie, in baza art 2386 Cod Civil, o ipoteca legala asupra imobilelor mai sus descrise. Ma impiedica acest articol sa iau creditul? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte indiviza din proprietatea comuna adrian ioan adrian ioan reparația unui pod la bloc se face în mod egal sau doar cei ce locuiesc la ultimul etaj? (vezi toată discuția)
Buna ziua am in bloc doua persoane care: una isi tine corpuri ... matiuta matiuta Buna ziua Am in bloc doua persoane care:una isi tine corpuri de mobila pe hol pretinzand ca este pe peretele ap.ei desi am incercat sa ii explicam ca holul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fie un bloc de 3 etaje, cu 3 apartamente pe etaj; ... Dan Soroceanu Dan Soroceanu Buna ziua, Fie un bloc de 3 etaje, cu 3 apartamente pe etaj; fatada de EST, la fiecare etaj, este ocupata de un apartament; blocul este administrat de o ... (vezi toată discuția)